Proximus Privé

Proximus - homepage
Search

Mijn factuur

Mijn factuur online

Raadpleeg uw facturen via internet of kies voor de groene oplossing en ontvang enkel nog elektronische facturen


Mijn factuur online

Hebt u een Proximus-abonnement? Uw facturen van de laatste zes maanden zijn steeds beschikbaar via de e-Services. Hier kunt u:

  • Uw facturen bekijken in pdf-formaat
  • Uw facturen downloaden en opslaan
  • De historiek van uw facturen bekijken voor de laatste zes maanden
  • Alle details van uw factuur bekijken (gevoerde oproepen, verzonden sms’en en mms’en zowel in het binnen- als in het buitenland)

Hoe uw factuur online activeren?

Wie ingeschreven is op de e-Services, kan meteen zijn facturen raadplegen. Log hiervoor in op uw e-Services en klik op de link “Mijn factuur online” in het gedeelte “Mijn klantenrekening”. U krijgt een overzicht van uw facturen van de laatste zes maanden.

Bekijk uw factuur

Klik in de kolom “Download” op het pdf-icoontje om een pdf-versie van uw factuur te bekijken. Dit is de factuur die u ook via de post ontving. Let wel: deze facturen kunnen niet voor belastingdoeleinden worden gebruikt.

Bekijk de details die u nodig hebt

Klik op de periode waarvoor u de gegevens wenst en klik vervolgens op het gsm-nummer waarvan u de gegevens in detail wilt bekijken. Zo krijgt u een overzicht van alle kosten voor dat nummer. Klik op de kost die u interesseert. U kunt de informatie nu filteren, sorteren, downloaden of afdrukken.

 

PrintAlle rechten voorbehouden, Proximus 2012. Wettelijke vermeldingen | Bescherming van de levenssfeer | Bedrijfsgegevens
Deze website is gecreëerd en wordt beheerd conform het Belgisch recht.
Koning Albert II-laan 27 - B-1030 Brussel.